fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NADZOR ali ZAUPANJE?

NADZOR nad svojim življenjem in nad partnerjem je bil moj zvesti spremljevalec vsak dan.

Danes sem se po pogovoru s stranko spomnila svojega delovanja pred toliko leti.

Želela sem ji razložiti, da sem tudi sama delovala s pretiranim nadzorom in željo po kontroli. Vse skupaj se je obrnilo, ko sem se sama odločila, da tega v svojem življenju ne potrebujem več.

Večkrat si že slišala in prebrala, da imamo na Zemlji dva principa delovanja, eno v moški energiji, ki predstavlja akcijo in eno v ženski energiji, ki predstavlja sprejemanje.

Ko želimo imeti nadzor nad svojimi partnerji smo v moški energijo in s tem energetsko ne dovolimo svojim partnerjem, da opravijo svojo vlogo.

Konstantna akcija v partnerskem odnosu tvojega moškega oddaljuje od tebe, saj prevzemaš tisto področje v vajini zvezi, ki ti ne pripada.

Velikokrat se zataknemo, ko se namesto nase osredotočamo na partnerja. Koliko imamo povedati o njih, kaj vse niso in kaj vse bi želeli, da so. Zakaj se namesto tega ne obrneš vase in pogledaš, kaj lahko sama narediš drugače?

Zakaj namesto tega ne pogledaš svojega partnerja in se spomniš, zakaj ti je tako zelo bil všeč na začetku vajine zveze? Kaj je bilo tisto, kar te je tako zelo pritegnilo?

Zaupanje je ena zelo lepa lastnost, ki se jo lahko vsak nauči, vendar moraš pričeti najprej zaupati sama sebi.

Zaupanje vase, v svoje danosti, sposobnosti in vse se bo izteklo kot se mora.

Zaupanje v življenje, da bo na koncu vse dobro, brez nadzora. Verjameš v to?

Edini nadzor, ki ga moramo imeti je nadzor nad svojimi negativnimi mislimi in negativnimi čustvi – sama sem jih poimenovala »nagajivčki«.

Vedno sem imela občutek, da imam v sebi dve Ester – ena, ki me vleče v vso negativo in drugo, ki mi želi prikazati, da je vse tam z mojim namenom in da je v vsaki slabi stvari tudi nekaj pozitivnega.

Ena me nagovarja v imenu srca, druga v imenu uma (misli).

Preveč smo se prepustili umu, ki nas nagovarja na naučene stvari, na vzorce, ki smo jih podedovali oziroma se jih naučili v otroštvu.

Na svet smo prijokali čisti, brez vzorcev, brez prepričanj, edino kar smo bili sposobni je bila čista ljubezen, ki je prihajala iz naših globin.

Zakaj je tako težko priti nazaj na »tovarniške nastavitve«? Preprosto je, vse to odstrani in boš nastavljena nazaj na način s katerim si prišla na Zemljo, programe si lahko naložiš ponovno, take kot so tebi všeč.

Narejeni smo pretežno iz vode, voda vedno najde rešitev, torej se pričnimo tako obnašati. Spontano in prepuščeni toku, zaupanju in veri, da se bo vse odvilo kot se mora.

To je bistvo vsega, da si dovolimo zaupati, da je življenje popolno, da je naš plan duše popoln.

Nekaj let nazaj mi je pot prekrižala informacija, da je bil nekoč naš DNK sestavljen iz 12 vijačnic, znanstveniki so odkrili prvi dve fizični vijačnici DNK in s tem ugotovili, da je to dvojna veriga šestih parov vijačnic, zato govorimo o dvanajstih vijačnicah DNK.

Fascinantna informacija, saj imamo v natalni karti 12 znamenj, torej 12 energij.

Kaj to pomeni? Svoj načrt, svoj DNK lahko aktiviramo, če se povežemo z vsemi energijami v naši karti, vsa znamenja so nam poznana, saj vsako področje našega življenje deluje z vsaj enim znamenjem.

A ne čivkajo že ptički, da je vse energija?

Povlecite moč iz vseh kotičkov vesolja, če verjameš v določeno stvar bo vse na tvoji strani, ko zaupaš se vse obrne kot se mora. Tako prideš do cilja in s tem hodiš po poti, ki ti je namenjen. Zaupaj in verjemi, da čudeži obstajajo. Zakaj?

KER SI ŽE TI SAMA ČUDEŽ ŽIVLJENJA.

Verjamem.com © 2024