fbpx
Skip to content Skip to footer

Svetovanje

Moje astrološke razlage so drugačne klasičnim razlagam, saj dodam k temu izkušnje in znanje, ki ga imam s psihološkega vidika. Zaradi učenja psihologije pridobivam znanje s
področja psihologije, kar mi pomaga pri temu, da zadeve povežem v celoto. Pomembno je razumeti, da smo kot otroci odraščali v okolju, kjer smo povzemali in sprejemali posebne programe, vzorce in prepričanja od staršev. To je temelj na katerem se gradi posameznikova osebnost in od katerega je odvisno v kaj se bo posameznik razvil. Astrološka karta v sebi kaže lastnosti in danosti posameznika, je pa vedno pomembno poudariti, da je odvisno od okolja v katerem posameznik odrašča ali se bodo potenciali razvili oziroma kateri del bo prišel na površje. Kot pri vsaki stvari ima tudi karta pozitivne in negativne plati. V vesolju obstaja ravnovesje (črno-belo, gor-dol; ljubezen-sovraštvo; idr.) za katerega moramo skrbeti, enako je v astrološki karti. Vedno se lahko odločite, vedno je odvisno od vas katere danosti bodo zaživele v vaši astrološki karti.

Če vzamemo kot primer otroka, ki je odraščal v nezdravih odnosih z očetom, ki je veliko pil in ob tem izvajal nasilje nad njim je jasno, da bo otrok v sebi razvil občutek manjvrednosti, jeze, sovraštva in gneva, ki ga bo potisnil v nezavedni del.

Zaradi rivalstva, ki ga ima z očetom mora potlačiti sovražne impulze in se tako poistoveti z njim - identifikacija (Musek, Zgodovina psihologije, 2003). To v praksi pomeni, da bo otrok, ko odraste povzel iste vzorce očeta, če se s tem ne bo soočil, odkrival nezavedne dele sebe ter svojo potlačeno jezo in vzgibe, ki ga vodijo. Na kratko bo ta isti otrok, ko odraste alkoholik ali odvisnik od nečesa, če se tega ne bo zavedal in želel nekaj spremeniti.

Paketi

SPOMNI SE KDO SI

Primerno za tiste, ki želijo spoznati sebe preko astrologije ter spoznati svoje potenciale, ki jih astrološka karta skriva v sebi.

ODKRIJ SVOJE VZORCE IN JIH SPREMENI

Primerno za tiste, ki želijo preko astrološke karte ugotoviti od kje izvirajo določeni izzivi in situacije.

JAZ V PRIHODNOSTI

Primerno za tiste, ki zelo dobro razumejo, zakaj so določene osebe in dogodki v njihovem življenju in delajo intenzivno na temu, da to spremenijo.

Ne zamudi priložnosti, naroči se zdaj!

Osebno svetovanje
60 min osebnega svetovanja - v živo ali preko spleta
90€

    Verjamem.com © 2024