fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

POLNA LUNA v Ribi je pred vrati, nasproti nje pa stoji SONCE v Devici.

Riba je v Astrologiji definitivno znamenje, ki opisuje dvojnost. Vsak si lahko dvojnost razlaga na več načinov, v tej objavi pa bom poskusila razložiti svojega.

V vsaki stvari lahko zaznamo dvojnost, vendar, ker je POLNA LUNA v znamenju RIBE se bom osredotočila na to znamenje. Luna predstavlja žensko energijo in njeno delovanje. Astrološko polna Luna pomeni, da Luna stoji nasproti Sonca, torej je s Soncem, ki predstavlja moško energijo v opoziciji.

Opozicija je položaj v Astrologiji, ki predstavlja prilagajanje, napetosti, nasprotovanje. Istočasno pa priložnost, da razumemo nasprotno stran in si s tem pridobimo razvoj ter globlje znanje.
Luna v znamenju Ribe nas sili v globine, v našo podzavest, v tisto pred čimer bežimo in želimo na vso silo potlačiti ter prekriti.

Sonce nasproti pa govori ravno obratno, sili nas, da se soočimo, pokažemo in se borimo. Ker je Sonce v Devici je to dodatna potrditev, da se je potrebno vprašati po lastni vrednosti in svoji samozavesti, ker obrnimo kakor želimo Devica v sebi čuti manjvrednost.

Pripravljena je trdo garati in služiti drugim. Vendar kdaj je čas zanjo?

Velikokrat pišem o notranjem stebru, in ta polna Luna je definitivno priložnost, da se v to poglobimo. Notranji steber je nekaj kar ima vsak izmed nas znotraj sebe. Je naše bistvo, nekaj kar si zgradimo skozi odraščanje in razvoj. Govori o temu, kaj nas veseli, kaj radi počnemo, kako in koliko se imamo radi, in kaj smo pripravljeni narediti za našo srečo.

Če je dovolj trden in stabilen ga je nemogoče porušiti, tudi, če nas zapusti partner nas to ne bi potolklo do te mere, da ne bi mogli funkcionirati, saj bi vedeli, da smo še vedno odlična delavka, odlična mama, odlična prijateljica ipd.

Lahko se pa zgodi, da ga sploh ni, to nakazuje pri osebi razdraženost, občutek manjvrednosti, ukvarjanje z okolico, smiljenje samemu sebi, skrivanje, dajanje ostale pred sebe ipd.

Tukaj pa pišem o dvojnosti, ki sem jo omenila na začetku. Vedno se lahko odločimo za ene ali druge lastnosti nekega znamenja. Riba in Devica imata lahko prijetne in neprijetne lastnosti. Tako kot vsako znamenje, tako kot vsaka oseba in tako kot vsak dogodek.

Vedno gre za odločitev. Vendar je odločitev težko sprejeti, če nimamo informacij in znanja.
Naj vam oblica retrogradnih planetov med katerimi je tudi Merkur ter polna Luna v Ribi prinesejo veliko priložnosti za osebni razvoj in rast.

Merkur marsikomu »ponagaja«, vendar je to najmanj kar prinaša. Začutite energijo, ki jo nosi v sebi ta čas, na trenutke je težko in sili dol, vendar neprecenljivo, ker nam narava in vesolje oddaja zanos energije, ki nas podpira k rasti.

Osebno čutim velik premik pri sebi, glede fizične in psihične energije. Čutim, da premikam nek nov mejnik znotraj sebe, glede lastnega telesa o katerem bom v kratkem spregovorila.


Vesela bom tvojega komentarja. Kako ti čutiš energijo Polne Lune in vseh retrogradnih planetov?

Verjamem.com © 2024